11e TVK finale

Het 11e Tiener Vastelaovend Kónkoer in successie vindt op zaterdag 25 januari 2020 plaats in Tegelen. V.V. De Kaetelaers  uit  Steyl  heet de tieners van Limburg  welkom in Cultureel Centrum de Haandert.

Het TVK is de zoektocht naar het beste Vastelaovend tienerliedje van Limburg. Vernieuwende Vastelaovend muziek, power, energie, up tempo, experimenteel, anders, dát is het TVK toevertrouwd. Na de tweede winst van Verrèkkes Moj uit Venray  staan dit jaar 17 finalisten klaar om deze  eervolle  titel over te nemen

Dit Limburgs leukste liedjesconcours viert het eerste jubileum: 1 x 11 jaar.  Tegelijkertijd zijn er vier jubilarissen: de oprichters Wim Jennes en Pascal Sutherland, jurylid Jo Deusings en de bedenker van het TVK  en inmiddels  medeorganisator Melanie Jennes. Wim Jennes zal tijdens dit TVK de voorzittershamer overdragen aan dochter Melanie. Zij gaat als 22 jarige het TVK aansturen. Bij het TVK heeft de jeugd echt de toekomst.

Om middernacht zal de 11e winnaar van het beste tienerliedje van Limburg worden uitgeroepen, maar de hele avond zal er show, muziek en extra entertainment zijn voor de tieners.

Het Tiener Vastelaovend Kónkoer start klokslag 20.11 uur. Het TVK zal te zien zijn op 1 februari om 18.00 uur op L1. Er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. Bestel snel via de website www.tvk-limburg.nl.

Het TVK is op Facebook, Twitter en Instagram. Website: www.tvk-limburg.nl