TVK ambassadeurs

De taak zit erop! Pascal Sutherland en Wim Jennes, de oprichters in 2010 van het Tiener Vastelaovend Kónkoer, vinden het na het organiseren van 11 edities TVK tijd geworden om het stokje over te geven. Het evenement heeft een omvang gekregen dat het niet meer te combineren valt met de werkzaamheden van beide ondernemers.

Met ziel en zaligheid hebben beide Vastelaovend liefhebbers uit Doenrade alles gegeven wat ze in zich hadden om de tieners van Limburg ook een plaats te geven in de Vastelaovend. Dat is gelukt. Tieners telden 11 jaar geleden nauwelijks mee. Vastelaovend werd gevierd door volwassenen en vooruit, er werd ook van alles georganiseerd voor de kinderen. Maar voor tieners was er nauwelijks enige aandacht. Het is natuurlijk ook een moeilijke doelgroep.

Toch zagen de twee vaders van tieners hier eerder een uitdaging in dan een fait accompli. Het eerste TVK vond plaats in Schinnen. Na het elfde TVK in Steyl/Tegelen hebben Pascal en Wim besloten dat het tijd is om dit inmiddels grootste tienerfeest van Limburg over te dragen aan een nieuwe generatie. De cirkel is rond als tegelijkertijd het voorzitterschap kan worden overgedragen aan de bedenker van het TVK in 2009, de nu 22 jarige Melanie Jennes.

Pascal en Wim worden voor het leven in de stand verheven tot ambassadeurs voor het TVK. Zij hebben deze titel verdiend als oprichters en vooruitziende organisatoren van 11 edities TVK.  Natuurlijk zijn zij bereid de nieuwe voorzitster en het zittende dagelijkse bestuur desgevraagd te adviseren.

Het TVK is te volgen via Facebook,  Instagram, Twitter en de website www.tvk-Limburg.nl.