Finale TVK 2019

Het 10e Tiener Vastelaovend Kónkoer in successie vindt plaats op zaterdag 9 februari 2019. Carnavalsvereniging De Hazekeutel heten de tieners van Limburg welkom in sporthal De Wetteling in Venray.

De voorronde voor het TVK staat gepland op zaterdag avond 24 november 2018 in het Forum in Sittard. Het TVK is de zoektocht naar het beste Vastelaovend tienerliedje van Limburg. Vernieuwende Vastelaovend muziek, power, energie, up tempo, experimenteel, dat is het TVK toevertrouwd.

Dit Limburgs leukste liedjesconcours zal live te volgen zijn op het enige medium wat de tieners altijd bij zich dragen en te pas en te onpas raadplegen, de smartphone en het internet. In samenwerking met L1 zal het TVK wederom integraal te volgen zijn op de Facebookpagina van L11 Alaaf en in een compilatie tijdens de carnavalsdagen op L11 TV.

Deelnemers aan het TVK worden uitgenodigd liedjes te (laten) schrijven en te (laten) componeren met een nadrukkelijke ‘touch of teens’; muziek en teksten welke vooral tieners bezig houden.