TVK 2022 afgelast

Het beloofde een bijzondere TVK editie te worden. De 12e TVK finale stond gepland in het voorjaar van 2022. Carnavalsliedjes zingen in de korte broek én in de openlucht. Helaas heeft het TVK bestuur de beslissing moeten nemen om de 12e editie van de TVK finale wederom niet door te laten gaan.

In december 2021 werd de finale, die gepland stond in februari 2022, vanwege de Corona pandemie al verplaatst naar het voorjaar. De finale zou daarmee plaatsvinden op een buiten locatie en in een warmer seizoen.  Het aantal deelnemers was prima voor een uniek TVK. Helaas heeft het TVK bestuur toch weer de keuze moeten maken om de finale af te gelasten vanwege het terug trekken van een significant aantal deelnemers. Hierdoor acht het TVK bestuur het niet meer mogelijk om een volwaardige finale te organiseren, zoals Limburg dat al 11 jaar van het TVK gewend is.

Het TVK bestuur laat desgevraagd weten: “Uiteraard vinden we het ontzettend jammer om deze moeilijke beslissing te moeten nemen. We achten het door deze recente ontwikkelingen onmogelijk een goede TVK finale te organiseren. Het is organisatorisch en financieel gewoon onhaalbaar met te weinig deelnemers. Het TVK bestuur hoopt volgend jaar de Limburgse tieners weer welkom te mogen heten. Deelnemers die de leeftijdgrens van 20 jaar hebben bereikt staat vanwege deze beslissing deelname aan de finale in 2023 niet in de weg. Het TVK bestuur is inmiddels al weer begonnen met de organisatie van het 12e TVK en werkt aan een nieuwe formule. Houd daarom www.tvk-limburg.nl en onze social media goed in de gaten voor het laatste TVK.