Talent Van Limburg

Wat voorheen bekend stond als het TVK heet nu het festival Talent van Limburg ( TVL ). Het Tiener Vastelaovend Kónkoer spreidt daarmee de vleugels uit met het doel om meer doelgroepen en disciplines een podium te bieden. De zoektocht naar het talent van Limburg kan breder dan alleen een liedjeswedstrijd voor Limburgse tieners. In de zuidelijkste provincie van Nederland zijn er zo veel meer talenten, die ook een mooi podium verdienen, maar in de context van Vastelaovend, de context van feest en plezier.
Voor de eerste editie van het festival TVL 2024 presenteren wij de eerste die concoursen voor jongeren. Nieuw is het Vastelaovend Kónkoer voor jongeren met een verstandelijke beperking en een DJ Battle voor jongeren.
In de popzaal van de ECI Cultuurfabriek gaan jonge disc jockeys de strijd met elkaar aan. In een set van 5,5 minuut feest- en Vastelaovend muziek zal het publiek opgezweept worden. Wie wordt de beste jeugd DJ van Limburg?
Bij het Vastelaovend Kónkoer voor jongeren met een verstandelijke beperkingen treden jongeren op met een eigen Vastelaovend act, dans en muziek. Het eerste echte Vastelaovend Kónkoer van Limburg voor de doelgroep. De winnaar zal ook samen met alle Limburgse winnaars gehuldigd worden bij het Knoevelemint.in het Provinciehuis.
En dan natuurlijk het alom bekende TVK, maar dan in een nieuw jasje. De zoektocht naar het beste tiener Vastelaovend liedje van Limburg.
Een lange, enerverende avond in Roermond. Samen zijn en feest vieren. Dat is Vastelaovend in optima forma: Festival Talent van Limburg Verbindt echt.