TVK 2021

TVK 2021 beloofde een bijzondere editie te worden. Vanwege de pandemie had het bestuur een geheel corona-proof TVK voor ogen waarbij deelnemers online met elkaar de strijd aan zouden gaan voor een finaleplek op 5 februari 2022. Vanwege het afzeggen van een significant aantal deelnemers heeft het TVK bestuur helaas de beslissing moeten nemen om deze voorronde, die gepland was op 12 december niet door te laten gaan.

Vanwege allerlei redenen hebben te veel deelnemers zich in de afgelopen week teruggetrokken, waardoor het TVK bestuur het niet meer haalbaar vindt om de wedstrijd dit jaar nog voort te zetten.

Het TVK bestuur laat weten: “We hadden ontzettend graag het TVK dit jaar willen organiseren, en vinden het dan ook bijzonder jammer om dit besluit te moeten nemen. Graag hadden we een alternatief corona-proof TVK willen aanbieden aan de tieners van Limburg, maar vanwege deze recente ontwikkeling kunnen we geen TVK meer organiseren waar wij achter kunnen staan. We hopen dan ook volgend jaar de Limburgse tieners weer welkom te mogen heten en dan maken we er weer een fantastisch tienerfeest van.”

Voor deelnemers die bij de TVK finale in 2022 de leeftijdgrens van 20 jaar hebben bereikt staat vanwege deze beslissing deelname aan deze finale niet in de weg.

De finale van het 12e TVK staat nu al gepland op zaterdag 5 februari 2022 in het Forum in Sittard. Houd de social media en de website www.tvk-limburg.nl in de gaten voor het laatste TVK nieuws.