Vastelaovendstage

De winnaars van de 1e, 2e en 3e prijs van het TVK winnen een “vastelaovend-stage”. Deze tieners krijgen de mogelijkheid om een dag mee te lopen en samen op te treden met een bekende LVK artiest. Schrijf je in via www.tvk-limburg.nl en wie weet ben jij wel een van de gelukkigen!

Wat is een Vastelaovend-stage ? Dit jaar organiseert het TVK een Vastelaovend-stage voor de winnaars van de 1e, 2e en 3e prijs. Zij mogen na de finale op 9 februari in Venray een dag meelopen en optreden met een bekende LVK artiest. Zo kunnen de TVK tieners eens proeven aan het leven van een bekende artiest. Het doel van de vastelaovend-stage is het bevorderen van de doorstroming van het TVK naar het LVK en het stimuleren van tieners om actief deel te nemen aan het TVK. Deze dag worden de tieners gevolgd door een cameraploeg, waarna dit vervolgens in de vorm van een mini-serie op Facebook zal verschijnen. Binnenkort zal bekend worden gemaakt met welke LVK artiesten de tieners zullen meelopen.

Maar er is meer! De 4e Vastelaovend stageplek zal al tijdens de voorronde op 24 november in het Forum in Sittard worden vergeven. Deze plek kun je winnen door een foto te maken met het TVK logo. De leukste, gekste en origineelste foto met het TVK logo wint deze leerzame Vastelaovend-stage. Plaats daarom vóór 23 november 2018 vóór 23:59 uur je foto op Facebook met de hashtag #TVK2019.